Novemberi statisztika

Elkészült a novemberi statisztika. A táblázatban napi lebontásban láthatjuk, hogy melyik nap mennyi bitcoint termeltek a csomagok. Euróban nincs részletezve napi szinten, de ezt egy egyszerű szorzással megkaphatjuk (napi termelés btc x btc/eur árfolyam – adott napnak és csomagnak megfelelően).

Minden egyes oszlop alján látható, hogy az adott csomag hogyan teljesített november hónapban – bitcoinban és euróban egyaránt. Az eurós végösszeg a november 30-án aktuális €8166 árfolyamon lett számolva. Feltételezve ezáltal, hogy hóközben nem lett kivéve btc.

 

Nos? Hogy tetszik? Én úgy gondolom, hogy ez nagyon jó ajánlat és ami a legfontosabb, hogy hosszú távon fenntartható, ill a bitcoin árának növekedésével egyre többet keresünk! 😀 Ha u.ezeket a btc értékeket beszorzod a mai napi árfolyammal (~13000 euró), akkor láthatod, hogy nem a levegőbe beszélek! 😉 És az emelkedésnek közel sincs még vége!! Regisztrálj még ma a hosszú távú passzív jövedelemért!

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha esetleg elakadnál a folyamat során, akkor a segédlet oldalon találsz egy lépésről lépésre leírást. Regisztráció után mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy tudjam ki vagy és hogy megbeszéljük a további lépéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.