Miért fizessek másnak a bányászatért?!

Miért fizessek én másnak a bányászatért, amikor én is csinálhatom?! Mikor először találkoztam ezzel az üzleti ajánlattal illetve lehetőséggel, felmerült bennem ez a kérdés. Aztán utánanéztem kicsit a dolgoknak és rájöttem, hogy ez bizony nem is olyan egyszerű. És pláne nem olcsó: cirka 1 misi egy ilyen bányászgép!

Nem beszélve arról, hogy 24/7 üzemeltetnünk kell, felügyelni, karbantartani, na meg fizetni a nem kevés villanyszámlát. Mindezt megspórolhatjuk, ha egy profi cégre bízzuk ezeket a feladatokat. Mi csak vásárolunk egy bányászcsomagot tőlük, aztán a következő 3 évben nincs más dolgunk, mint örülni a haszonnak! 🙂

 

Ugye mennyivel egyszerűbb így?! 🙂 Persze ha imádsz ilyen dolgokkal bíbelődni, heteket tölteni a tanulással, hogy rájöjj mit hogyan kell és miért pont úgy, v.mint a hatalmas villanyszámla sem tántorít el, ráadásul van feles 1 millád, akkor hajrá!! 😀 Az eredmény lehet, hogy v.mi ilyesmi lesz, mint a képen lévő gép, de legalább megpróbáltad! 😛

Amennyiben az egyszerűbb és könnyebb utat választod, akkor kattints az alábbi linkre, melyen keresztül ingyenesen be tudsz regisztrálni az Invia World -höz:

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha esetleg elakadnál a folyamat során, akkor a segédlet oldalon találsz egy lépésről lépésre leírást. Regisztráció után mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy tudjam ki vagy és hogy megbeszéljük a további lépéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.