Invia World

Ahogy a passzív jövedelem oldalon már említettem, az Invia World nevű cég az, amit szeretnék a figyelmedbe ajánlani.

Sokszor mondják, hogy minden ilyen üzlettel az elején lehet csak keresni, amikor még nincsenek benne sokan, illetve nem olyan széles körben ismert. Ez azokra a cégekre igaz is, ahol v.milyen terméket (tablettákat, kozmetikumokat, stb) kell értékesíteni és az eladás után kapsz jutalékot, vagyis gyakorlatilag ebből származik a jövedelmed.

Ellenben az Invia World -nél nem kell eladni semmit, ill ajánlani sem muszáj senkinek, ha nem akarod, akkor is folyamatosan, napi szinten pénzt keresel vele. Persze ehhez be kell fektetni némi pénzt, de a jó hír, hogy már 100 euróval el tudsz indulni!

Maga a cég egyébként kriptovaluta bányászattal foglalkozik, Ausztriában van bejegyezve, az összes tulajdonosa ismert, ráadásul mindannyian osztrákok és csupán néhány hónapja működik még. A hivatalos indulásuk illetve nyitó rendezvényük is most volt 2017 októberében, Bécsben!

A cég működésére a mining mix a legjobb kifejezés, ami azt jelenti, hogy nem csak egy fajta coint (digitális pénzt) bányásznak, hanem egyszerre többfélét. Ráadásul a cégnek van egy különleges programja, ami a piacot pásztázza folyamatosan és az adatok alapján kiszámolja, hogy adott időpontban melyik a legprofitálisabb kriptovaluta, melyiket éri meg a legjobban bányászni, aztán ennek megfelelően automatikusan átállítja a gépeket, akár naponta többször is.

2 nagy lényegi különbség van az Invia World és a többi hasonló bányászcég között. Az egyik, hogy az Invia megvásárolja a bányászgépeket, nem csak bérli őket. A bányászfarmjai Kínában, egész pontosan Belső Mongóliában, illetve Tibetben találhatóak. A másik fontos különbség, hogy minden egyes szerződés (megvásárolt csomag) 3 évig érvényes! Ami azt jelenti, hogy 3 éven keresztül termel nekünk napi szinten passzív jövedelmet, amit bitcoinban írnak jóvá minden este.

Ha egy picit is képben vagy a kriptovalutákat illetően (bitcoin, ethereum, litecoin, stb), akkor tudhatod, hogy ez most a legnagyobb üzlet, egyre elterjedtebbek, egyre több helyen lehet fizetni pl bitcoinnal és folyamatosan emelkedik az árfolyamuk! Sőt, egyes országok (pl Dubai, Oroszország) saját kripto pénzt fognak hamarosan kibocsájtani!

Ha most kimaradsz belőle, akkor 1-2 év múlva, amikor az ismerőseid már megszedték magukat ennek az üzletnek a segítségével, akkor nagyon fogod sajnálni, hogy nem léptél időben, nem tartottál lépést a fejlődéssel! Mert ez most a jövő! Aki kimarad, lemarad!! 😉 🙂

Ha szeretnél bővebb információt kapni erről az egészről, akkor keress meg az elérhetőségeim a v.melyikén, és/vagy iratkozz fel a hírlevelemre! Amennyiben nem akarsz tovább várni, az alábbi linken ingyenesen be tudsz regisztrálni: