Invia mining mix működése

Többször is elhangzott már, hogy az Invia World -nek vannak a legjobb hozamai a piacon, ha összehasonlítjuk a többi hasonló kriptovaluta bányászattal foglalkozó céggel. Amellett, hogy általában kisebbek a hozamok máshol, a szerződés (csomag) futamideje is kevesebb, csak 1, vagy 2 év legfeljebb. Az Invia -nál minden szerződés (csomag) 3 évig érvényes.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kb 10 hónapos megtérülési idő után (bitcoin árfolyamtól függően akár kevesebb is lehet), még több mint 2 éven keresztül termel nekünk nyereséget a cég!

A január 6. -i rendezvényen fel is tették a kérdést Daniel -nek (az Invia World többségi tulajdonosa és hálózati igazgatója), hogy hogy is van ez, mi ez a mining mix, ami csak náluk van és hogyan biztosítja ez a cégnek hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a bányászati kapacitásukból.

Röviden, tömören és legfőképp érthetően elmagyarázza nekünk Daniel, mindössze 5 percben!

 

Nos, sikerült meggyőzni arról, hogy ez a legjobb cég, ha szeretnél Te is részesülni a kriptovaluta bányászatból? Hosszútávú passzív jövedelem bárkinek, aki hajlandó a bank, vagy értékpapírok helyett v.mi teljesen újba fektetni a pénzét! Napi hozam jóváírás bitcoinban és bármikor kikérheted a pénzed. Ne habozz, regisztrálj még ma!

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha esetleg elakadnál a folyamat során, akkor a segédlet oldalon találsz egy lépésről lépésre leírást. Regisztráció után mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a további lépéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.