Hozam kifizetés

      Nincs hozzászólás a(z) Hozam kifizetés bejegyzéshez

December 12.-ére összegyűlt egy minimális összeg a napi hozamokból az Invia World webirodámban és azt utána ki is utaltam magamnak a saját bitcoin tárcámba.

Ahogy a képeken is látható 11 óra után nem sokkal kaptam a megerősítő emailt az Invia -tól, hogy kikértem a pénzt btc-ben és nagyjából 2 órával később már a Xapo-n landolt a kripto pénz.

 

Én úgy gondolom, hogy az a cég, amelyik kb 2 óra alatt elküldi neked a pénzt, amit kikértél – és teljesen mindegy, hogy melyik nap, a nap melyik órájában -, az a nagyságnak ill. komolyságnak az egyik ismérve.

Ha szeretnél Te is egy komoly üzletet, ahol napi szinten kapod a hozamot bitcoinban, mindezt 3 éven keresztül, akkor ne habozz, csatlakozz hozzám és az Invia World kriptovaluta bányászatához! Hosszú távú passzív jövedelem, ami bárki számára elérhető!

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha esetleg elakadnál a folyamat során, akkor a segédlet oldalon találsz egy lépésről lépésre leírást. Regisztráció után mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a további lépéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.