Ezüst szintű ügynök

      Nincs hozzászólás a(z) Ezüst szintű ügynök bejegyzéshez

És igeeeeen!!! Ez a pillanat is eljött!!! Már nagyon vártam és kitartóan dolgoztam életem 1. olyan üzletében, ami igazán közel áll a szívemhez! Egy olyan cégnél, amelynek a munkásságával és céljaival maximálisan tudok azonosulni, és amelyet nyugodt szívvel ajánlok bárkinek!! 😉

Épp egy salsa bemutató órán voltam, amikor némán rezgett a telóm, jelezve, hogy v.mi üzenetet kaptam, vagy a fészbúkon történt v.mi. Arra már számítottam, hogy hamarosan el fogom érni a következő szintet, csak arra nem, hogy mindezt kedd este. Szal amikor ránéztem a telómra, láttam, hogy 3 emailt is kaptam a Questra World-től.

Az elsőben az állt, hogy a struktúrámban (csapatomban) v.ki vásárolt egy Red, vagyis 7290 euró értékű csomagot és kaptam némi jutalékot utána. Ez is jól esett, nem mondom, hogy nem, de a következő volt, ami igazából meglepett és rettentően örültem neki!! Egy szép nagy, ezüst színű csillag volt benne, közölték, hogy elértem a Silver Agent, vagyis Ezüst Ügynöki szintet, ami amellett, hogy most már 9% -os jutalékot jelent a közvetlenül alattam csomagot vásároltak után, 1000 eurós bónusszal is járt, ami azonnal elérhető volt az irodámban!! 😀

 

Nos, nem tudom, Te hogy vagy vele, de én eddig se gondoltam a cégről, sem pedig erről a nagyszerű üzleti lehetőségről, hogy átverés lenne, vagy hülyeség! Amikor pedig az eddig belefeccolt munka ilyen formában is kifizetődik (a heti hozamokon, v.mint a jutalékokon felül), akkor aztán végképp nem mondhatja más se, hogy ez baromság, meg átverés!

Persze vannak olyan emberek, akiknek semennyi bizonyíték sem elég, ill egyáltalán nem hisznek az ilyen jellegű üzletekben, vagy befektetésekben, csak a kétkezi munkában. Te melyik táborhoz tartozol? Ha eleged van abból, hogy nem fizetik meg rendesen a munkádat, ha nem kapsz ilyen bónuszt, akármennyire is odateszed magad, pláne továbbra is Te dolgozol a pénzért, nem pedig fordítva, akkor lehet ideje lenne váltani, nem gondolod?!

Csatlakozz a heti szintű passzív jövedelemért, ill a hatalmas bónuszokért/jutalékokért még ma!

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha esetleg elakadnál a folyamat során, akkor a segédlet oldalon találsz egy lépésről lépésre leírást. Regisztráció után mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy tudjam ki vagy és hogy megbeszéljük a további lépéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.