34. heti eredmény

      Nincs hozzászólás a(z) 34. heti eredmény bejegyzéshez

Eltelt egy újabb hét, a managerek pedig továbbra sem lazsáltak, hanem odatették magukat, hogy még nagyobb hozamot kaphassunk!

Én pedig bizonyítván, hogy töretlen a bizalmam a cég irányába, egy újabb 810 eurós csomagot vásároltam a 1000 eurós bónuszból, amit pár napja kaptam. Ugyan ki is utalhattam volna magamnak teljes egészében, de úgy gondolom, hogy hosszú távon jobban járok azzal, hogy visszaforgatom egy részét a pénzemnek! De ez a portfólió csak a jövő héttől termel nekem hozamot, egyelőre 1db 2430-as, ill 1db 810-es csomagom van, de panaszra cseppet sem lehet okom:

Az Atlantic GAM managerei ezen a héten 5,2952% -ot értek el, én pedig 128 eurónyi passzív jövedelmet kerestem úgy, hogy a kisujjamat sem mozdítottam érte! 😛 Najó, azért ez így nem teljesen igaz, hisz vagy 2 percet is eltöltöttem a gép előtt, hogy megvegyem a csomagot…:D

Mit szólsz? Sztem Te is tudnál mit kezdeni egy ilyen heti szintű passzív jövedelemmel, ugye?!  Na de ki nem?!? Ha úgy érzed, hogy jó lenne egy kis extra bevétel minden héten, akkor csatlakozz a csapatomhoz! 😉

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ha esetleg elakadnál a folyamat során, akkor a segédlet oldalon találsz egy lépésről lépésre leírást. Regisztráció után mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot, hogy tudjam ki vagy és hogy megbeszéljük a további lépéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.